Verkoop

Bent u op zoek naar een nieuwe of jong gebruikte auto? Breng dan een bezoek aan Auto Koldewijn in Apeldoorn. In onze showroom bieden wij u een compleet aanbod van nieuwe en gebruikte auto’s. Bij ons kunt u terecht voor kwaliteit en een eerlijk advies. Bovendien is een proefrit bij ons geen probleem en bieden wij opties tot lease.

Inkoop
Wilt u uw auto verkopen? Auto Koldewijn ruilt uw auto in tegen een passende, marktconforme prijs. Wij zijn gespecialiseerd in het inkopen van moderne, jong gebruikte auto’s.

Om de waarde van uw auto te bepalen kunt ons bellen of een e-mail sturen met foto’s. Onze deskundige taxateur staat u graag te woord. Mochten wij interesse hebben in de aangeboden auto dan handelen wij dit netjes en discreet af. Daarnaast ontvangt u bij verkoop direct een RDW vrijwaringsbewijs.

 

0881243001533124804.jpg

Zoekopdrachten & importeren
Heeft u een bepaalde auto op het oog of is uw droomoccasion niet aanwezig binnen ons aanbod? Geen probleem! Wanneer u uw wensen aan ons doorgeeft gaan wij met plezier op zoek naar de door u gewenste auto.

Staat de door u gewenste auto niet in Nederland? Bij Auto Koldewijn behoort ook het importeren van auto’s tot de mogelijkheden. De administratieve afhandeling bij de import van een auto is per land nogal verschillend en niet overal even gemakkelijk. Wij kunnen u hierbij ondersteunen en leveren uw droomauto voor de deur af met een Nederlands kenteken.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

0964996001533124814.jpg