Ons bedrijf

Wij zijn een echt familiebedrijf en sinds de oprichting in 1973 zorgt ons enthousiaste team van medewerkers met veel zorg voor alles aan en rond uw auto.

Auto Koldewijn is opgericht door Piet Koldewijn en wordt momenteel gerund door zijn zoon Edward. Mensen die ons bezoeken voor auto onderhoud of het kopen van een auto moeten zich thuis voelen. Bij ons staan klanten en klanttevredenheid dan ook voorop!

Eigenaar Edward Koldewijn

Eigenaar Edward Koldewijn

BOVAG
Wij zijn lid van de BOVAG. Dit betekent dat wij voldoen aan strenge kwaliteitseisen die ieder jaar opnieuw gecontroleerd worden. Bovendien heeft u bij ons de zekerheid van de BOVAG-garantie.

RDW
Naast lid van de BOVAG zijn wij ook een RDW Erkend autobedrijf. Dit betekent dat de Rijksdienst Wegverkeer ons de bevoegdheden heeft gegeven om bepaalde taken uit te voeren en geeft u de zekerheid dat alles goed geregeld wordt. De RDW registreert sinds 1 januari 2014 onder meer de tellerstanden van personenauto’s en lichte bedrijfswagens. De RDW heeft de metingen van voor 1 januari 2014 overgenomen uit de registratie van de Stichting Nationale Auto Pas (NAP).

Een klant geniet van een vers kopje koffie bij Auto Koldewijn, terwijl ze op haar auto wacht

Een klant geniet van een vers kopje koffie bij Auto Koldewijn, terwijl ze op haar auto wacht